Іноді, роздивляючись картинкі з циліндру, не знаєш як її тлумачити, начебто вже не одну картинку розгледів, ан і попадаються що і не знаеш що воно таке, як ось наприклад
HONDA CRV 2008 16v 2,4l дв.К24 виникло запитання чому відкрився тільки один впускний клапан? адже повинні відкритись обоє ? Чи може тут щось не так, або я не знаю. Може хтось зустрічався з таким?
ЕНДОСКОПІЯ
- nikki-car
Re: ЕНДОСКОПІЯ
На этой хонде реализована система изменения подъёма клапанов. Точно уже не помню (давно сталкивался) , там ход клапана и включение в работу второго клапана зависит от оборотов двигателя и нагрузки на двигатель. В штатной книжке на этот автомобиль всё хорошо расписано
Приборы взяток не берут
Сначала я ко всем отношусь одинаково, а потом так, как кто этого заслуживает
Сначала я ко всем отношусь одинаково, а потом так, как кто этого заслуживает
- vladtar
Дякую(спасибо), з клапаном все разложили по місцях , а ось така чудова корона про що розказує, і воно ще непогано зі слів кліента їздить????
- vladtar
Наверное такого никто не видел. Попробую я ответить, это вероятно уже задиры на стенке цилиндра, ибо уже отчетливо видно рельеф царапин.
А вот есть еще скрин , тоже с ауди, но здесь похоже задиров еще нет и больше похоже на художества поршня и нагара. Как вы думаете не критично?
А вот есть еще скрин , тоже с ауди, но здесь похоже задиров еще нет и больше похоже на художества поршня и нагара. Как вы думаете не критично?
- Вложения
-
- Screenshot_20250325_210001.jpg (474.14 КБ) 7190 просмотров
- vladtar
Іноді єндоскоп так допомогає https://youtu.be/YyEb3H8rR-U?si=rx7twI7lCehUbtp1
Коли вже кінчаються думки він дав відповідь і всі пазли зійшлися.
Коли вже кінчаються думки він дав відповідь і всі пазли зійшлися.